We don't miss anything!

Zamparelli fitxa per ART a la GP3

2014-02-19 07:58

El pilot britànic, signa amb l’equip campió de la categoria, després d’acabar a la 18ena posició en el campionat de pilots el 2013, amb dues setenes posicions com a millor resultat.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Abans de participar a la GP3 Series, el pilot de 21 anys, va participar a la Formula 2 el 2012 acabant vuitè i a la BARC Formula Renault on va esdevenir campió. Ara fitxa per un equip important, un equip que ha guanyat tots els campionats de GP3 Series pel qual han passat pilots com Esteban Gutiérrez o Valtteri Bottas que actualment són a la Fórmula 1.

Declaracions

Dino Zamparelli: “Fitxar per ART Grand Prix és una gran acció. Estic molt emocionat de participar en un equip amb tanta història. A la GP3 han guanyat 4 títols consecutius pel que dóna a entendre que fan les coses bé. L’objectiu és senzill, guanyar el máxim de curses possible i coronar-nos amb el campionat a final d’any. Amb un equip com ART i la meva experiència a la GP3 l’any passat, em sento amb bons ingredients per aconseguir-ho.