We don't miss anything!


Yann Cunha i Arthur Pic fitxen per AV Formula

2012-12-03 15:20

Escrit per: Arnau Viñals     @vinyi_arnau96

 

Arthur Pic i Yann Cunha seran els pilotos oficiales de AV Formula per la propera temporada a la Formula Renault 3.5 pel 2013.

El pilot francès Arthur Pic i el brasiler Yann Cunha, defensaran els colors de l'equip de Granollers durant el proper any, el contracte s'ha firmat avui a la seu de l'equip AV Formula situat sota el Circuit de Catalunya.

Arthur Pic, campió de la Formula Academy Euro Series el 2008, on també va participar dos anys a la FR 2.0 Eurocup, acabant tercer en el ampionat el 2010.

El pilot francès ha participat a les World Series By Renault durant aquest últims dos anys, aconseguint el 2012 la 8ª posició en el campionat.

Pic ja té una bona base, perquè ja sap el que és ocupar el primer lloc del podi a les World Series amb la victòria a Moscow i un podi a Motorland.

Yann Cunha, ampió de la prestigiosa cursa de les 500 Milles de Kart al Brasil el 2010, on va competir amb pilots de Formula 1 com 0Felipe Massa, Christian Fittipali, Barrichello, entre d'altres.

Durant la temporada 2011, Cunha va participar a la Fórmula 3 Británica i la Fórmula 3 Open, aconsiguint la seva primera victòria a Portimao.

En el seu últim any, hem pogut veure el pilot brasiler a les World Series by Renault.  

 

Declaracions:

 

Arthur Pic, Pilot Oficial AV Formula: "Estic encantat dehaver firmat per AV Formula per correr la FR3.5 el 2013.Estic ansios per tornar a la pista. És molt bo poder estar confirmat abans del Nadal per treballar juntament amb l'equip que ha creat Adrian Vallès. L'oportunitat per treballar amb Philippe Gautheron era massa bona per deixar-la escapar. És un dels millors enginyers fora de la F1 i els seus resultats a la GP2 parlen per si sols."

 

Yann Cunha, Pilot oficial AV Formula:  “ Després de varis test amb l'equip, el equip i jo ens hem sentit molt a gust. Ha progresat molt i aixì ho he demostrat. Ara, sabent la noticia, toca treballar de valent amb AV Formula pel 2013."

—————

Retorna