Yamaha presenta les seves noves motos a Jakarta

2014-01-18 16:30

L'equip Yamaha ha presentat les noves motos del seu equip oficial a la capital d'Indonèsia. Jorge Lorenzo espera tornar a lluitar pel títol aquesta temporada mentre que Valentino Rossi intentarà millorar els resultats del 2013. 

Per Eric Calduch

Jorge Lorenzo, Yamaha Factory Racing 2014 Launch

El governador de Jakarta, Joko Widodo, va donar la benvinguda a l'equip a l'ajuntament de la ciutat. Els principals directius de l'escuderia japonesa van assistir al costat dels pilots i del governador a la conferència de premsa on es va donar a conèixer la imatge de l'equip per a la temporada 2014. El seu objectiu és clar: recuperar el títol de MotoGP que té adjudicat Marc Marquez i Honda.

Sobre el nou disseny de les motos, Jorge Lorenzo ha manifestat: "M'agrada molt el disseny. El predomini del blanc la fa molt elegant. Però no només el color és important, estic ansiós per provar el que hi ha dins en els tests de Sepang". Valentino Rossi va opinar també que: "La moto és molt elegant, molt bonica i molt a l'estil Yamaha. M'agrada molt".

Pel que fa a les expectatives de la temporada, Lorenzo va confessar: "Les meves expectatives són molt elevades. Aquest hivern m'he operat per retirar les plaques de la meva espatlla, pel que estic més lleuger! Estic entrenant dur i intentaré començar la temporada tan bé com l'any passat. Serà important sumar punts i guanyar confiança. Els nostres rivals seran durs, però crec que hem millorat en algunes àrees". Rossi es va mostrar positiu i ha afirmat això: "Tinc moltes esperances dipositades en aquesta temporada. El meu objectiu és fer-ho millor que l'any passat, ser més competitiu i lluitar pel podi en cada cursa. La moto de l'any passat era molt bona, pel que tinc moltes esperances dipositades en la nova M1".

Lorenzo va aprofitar l'ocasió per desmentir els rumors que el situaven a Ducati al 2015: "Quan ets ràpid i guanyes curses, els principals equips s'interessen per tu, és normal. Vull deixar clar que no són certs els rumors que diuen que he signat un contracte amb un altre equip, a més vull començar com més aviat millor les negociacions sobre el meu futur amb Yamaha. El meu somni seria retirarme com a pilot Yamaha".

Les noves motos de Yamaha tindran el seu primer contacte amb la pista en els tests que se celebraran a Sepang al mes de febrer.