We don't miss anything!


Wittmann estableix el millor temps al últim dia de Test a Catalunya

2013-03-30 12:33

Marco Wittmann va fer la volta més ràpida dels quatre dies de Test del DTM que s’han disputat a Montmeló. El divendres, en unes condicions climàtiques perfectes i amb una temperatura al voltant dels 21,5°C, el rookie del DTM es convertia en el més ràpid al Circuit de Catalunya. El temps el va realitzar ven aviat, durant la sessió del matí, creuant la meta als 2.977 quilòmetres que fa el traçat català pel DTM, amb el seu BMW M3 DTM amb un temps de 1:06.451 minuts.

per: Arnau Viñals Vendrell

La segona posició del quart dia se la assegurava Pascal Wehrlein, que és la primera temporada que competeix en una graella tan popular i internacional de curses amb cotxes de turismes, igual que Wittmann. Amb el seu DTM Mercedes AMG C-Coupé, Wehrlein de 18 anys feia el seu millor temps personal amb un temps de 1:06.687 minuts i amb aquest temps es convertia en el més ràpid de la tarda. Christian Vietoris (Mercedes-Benz) era tercer, amb un temps de 1:06.706 minuts, seguit de el millor pilot d’Audi, Timo Scheider. La volta de Scheider aconseguida amb el seu RS 5 DTM (1:06.844 minuts) era 0.393 segons més lenta que la de Wittmann. 

Gary Paffet amb el seu temps aconseguit dimecres durant el segon dia d’entrenaments, aconseguia ser el més ràpid dels 4 dies d’entrenaments a Catalunya. 

—————

Retorna