We don't miss anything!


Wittmann domina des de l'inici fins al final

2014-08-17 16:35

Victòria per Marco Wittmann des de la pole al Nürburgring. Bon paper de Juncadella, mala sort per Molina.

Per: Ramon López

 

 

Una cursa plena de topades, accidents i avançaments la d'avui al circuit alemany de Nürburgring. Marco Wittmann mantenia el seu BMW a la primera posició després de la sortida seguit per Rockenfeller. La sortida de Miquel Molina era bona, però el pilot català patia una punxada en intentar avançar Jamie Green, la qual cosa el faria abandonar al cap de poques voltes. Dani Juncadella aconseguia pujar posicions a la sortida sense veure's involucrat a cap accident. El català de Mercedes ha aconseguit avançar a Green i ha arrossegat al seu company darrere d'ell. Unes voltes més tard, el Dani deixava passar a Di Resta per que l'escocès intentés atrapar Mortara. Els dos Mercedes han estat ben a prop de l'Audi, sobre tot abans de l'aturada al box, però no han estat capaços d'avançar-lo.

 

Per la part baixa de la graella, els pilots no deixaven ni un sol metre als rivals en les seves batalles. Hem vist tocs entre Glock i Paffet, Scheider i Müller, Farfus i Green... També hi ha hagut molts avançaments en la cursa d'avui. Un dels que més n'ha fet ha estat Vitaly Petrov, que ha estat a la zona de punts en un parell d'ocasions, però que finalment ha acabat l'últim.

 

Finalment, Wittmann ha aconseguit de Rockenfeller malgrat haver comès un petit error a la chicanne, la qual cosa li ha valgut la victòria. Edoardo Mortara ha completat el podium amb els Mercedes de Di Resta i Juncadella molt a prop. El top 10 ha estat completat per Vietoris, Martin, Tomczyk, Wickens i Wehrlein.

 

 

 


 

 

—————

Retorna