We don't miss anything!


Wittman dóna la sorpresa

2013-09-28 15:58

 

Wittman, ha fet una gran qualificació, des de la Q1 fins la Q4 en la que ha estat molt superior a la resta de pilots. Segon ha estat Farfus i tercer Rockenfeller. Molina, sortirà desè gràcies a les grans voltes que ha fet

Per: Gerard Rius

 

La Q1 ha estat semblant a la anterior sessió de lliures, Farfus, el vencedor dels lliures, ha sortit bastant aviat i a la primera volta ha fet un bon temps que la posat primer, sense suar gens.

També ha passat el mateix a les posicions capdavanteres, hi ha hagut bastant de moviment, Timo Scheider, Wittman, Glock i més pilots han ocupat la segona posició durant poc de temps, a falta de quatre minuts per acabar la sessió Hand s'ha col·locat segon.

Juncadella i Molina han fet unes qualificacions molt diferents, Juncadella, no s'ha pogut classificar, ha quedat tercer per la cua però Miquel Molina, s'ha pogut classificar al límit, ha sigut l'últim pilot dels que s'ha classificat

Spengler, ha passat mult just, ha fet una última volta ràpida que li ha permès passar de la 22a posició fins la desena. En canvi, el líder del mundial ha passat molt sobradament a la Q2

S'han vist eliminats Vietoris, a menys d'una dècima de Molina, Jamie Green, Juncadella, Tomczyk, que ha estat la sorpresa i Merhi, que avui no s'ha lluit gens.

 

A la Q2, hi ha hagut la gran sorpresa de la eliminació de Spengler que ha estat últim.

Augusto Farfus, com a la primera sessió, ha sigut el primer de sortir, i també com a la primera sessió, ha fet el millor temps, però aquesta vegada no ho ha fet amb tanta superoritat, Tambay, Timo Scheider i Wittman, li van donat més guerra.

Rockenfeller, ha hagut de patir una mica per passar, quan quedaven 2 minuts ha pogut completar una bona volta que l'ha col·locat 5è.

Molina, ha tingut molta sort de salvar-se a l'últim moment, quan restaven només 30 segons, ha fet una gran volta que li ha fet seguir endavant, fins la Q3.

Ja fora de temps, Mortara, ha volat per la pista baixant en menys d'una centèssima la primera posició, deixant incerta la Q3 i la Q4.

Primer ha estat Mortara segon Wittman i tercer Farfus.

S'han eliminat Ekström, Werner Werhl Prialux i Spengler.

 

La Q3 ha estat normal, sense complicacions, amb les notícies destacades de la gran volta de Hand, que ha sorprès a tothom així refermant les seves opcions d'endur-se la pole position.

Farfus, ha fet una cosa molt extranya, ha sortit a pista però abans de marcar temps, ha tornat a boxes, una acció que l'ha perjudicat molt, tot i així ha rodat.

Molina, no ha pugut revalidar la sort que ha tingut a les anteriors sessions i ha quedat eliminat en desena posició. Tot i així és un bon resultat de cara a la cursa de demà.

Qui si que ha tingut més sort que en Miquel ha estat Mike Rockenfeller, que quan era cinquè, ha fet una gran volta que li ha permès col·locar-se primer a falta de poc menys de dos minuts.

Farfus, un cop recuperat de l'avaria, s'ha marcat una gran volta, posant-se primer. Quan ja s'havia esgotat el temps, Scheider ha fet una volta que l'ha ficat a la segona posició, avançant a Wittman.

Rockenfeller ha estat l'últim dels classificats.

S'han eliminat, Hand, Albuquerque, Mortara, Glock, Tambay i Molina.

 

La Q4 es preveia molt oberta, la majoria de la gent apostava per a Farfus, però tot era molt incert.

El primer a sortir ha estat Rockenfeller, ha marcat un bon primer parcial, però al segon i al tercer no s'ha lluit, al conjunt de la volta ha fet 1:31.3

Wittman, ha anat més per feina, li ha retallat vuit dècimes durant la volta, s'ha col·locat primer, amb un temps perfecte, 1:30.8

Timo Scheider, ha fet un mal pirmer sector, seguit d'un segon sector molt dolent també. Al tercer segon ha perdut molta pistonada i això l'ha fet caure fins a l'últim lloc de la Q4.

Farfus, ha sortit disposat a fer-se amb la pole, però ha perdut una dècima al primer sector, n'ha perdut una més al segon cosa que ha deixat sentenciada la Q4, tot i així ha estat segon.

Finalment, la estratosfèrica volta de Wittman li ha donat loa pole, segon sortirà, Farfus, tercer Rockenfeller i quart, Scheider.

—————

Retorna