We don't miss anything!


Williams celebra el seu GP 600 al GP de Gran Bretanya

2013-06-26 15:24

L'equip Williams F1 celebrarà una fita aquest cap de setmana al Gran Premi de la Gran Bretanya, aconseguir 600 carreres a la Fórmula 1.

Fundada el 1977 per Frank Williams i Patrick Head, Williams ha aconseguit 297 podis, 114 victòries i 16 títols del Campionat del Món en els últims 36 anys. Nou d'aquests títols s'han guanyat al Campionat de Constructors, amb els set títols restants sent el Campionat de Pilots que va guanyar amb Alan Jones, Keke Rosberg, Nelson Piquet, Nigel Mansell, Alain Prost, Damon Hill i Jacques Villeneuve. Williams ha crescut fins a esdevenir una empresa internacional important des de la seva creació i els seus èxits han fet guanyar al fundador i director de l'equip, Frank Williams el títol de cavaller a la Llista d'Honors d'Any de 1999 per augmentar amb la més alta condecoració de França, la Legió d'Honor.

L'equip celebrarà públicament aconseguir 600 carreres en el seu Gran Premi de casa aquest cap de setmana - un lloc apropiat per celebrar com Silverstone va ser testimoni de la primera victória de l'equip en 1979 i la seva victòria en la carrera número 100 a 1997. L'equip arribarà oficialment a 600 sortides a la Fórmula 1 en el Gran Premi d'Alemanya, el següent cap de setmana, i marcarà aquesta fita en mostrar el nombre 600 en el pontó lateral d'ambdós FW35s. La decoració del cotxe serà adornada amb els noms dels 691 empleats de Williams que treballen en totes les divisions del Grup Williams com un homenatge al seu constant treball i dedicació.

Sobre el tema d'arribar a 600 sortides a la Fórmula 1, va dir el fundador i director de l'equip, Sir Frank Williams, "Per a un equip independent com Williams per arribar a 600 carreres a la màxima categoria de l'automobilisme és un èxit notable. 78 equips han anat i vingut i canviat de propietari des de la nostra fundació i la nostra longevitat és un testimoni dels milers de persones que han sacrificat tant per mantenir-se aquí. Sembla just per commemorar aquesta fita al bressol de l'automobilisme britànic al costat dels nostres fidels seguidors britànics ".
 
Claire Williams, Vice Director de l'equip principal i comercial, ha afegit, "Williams mai ha estat una organització per pensar en el que ha passat abans, però aquest cap de setmana se celebra justament el nostre patrimoni i reflexionar sobre alguns dels moments més importants en els últims 36 anys. Aquesta és també una oportunitat per fer un balanç i mirar cap al futur, assegurant-se que tenim les peces necessàries en el lloc perquè les nostres següents 600 carreres siguin igual de memorables "

—————

Retorna