We don't miss anything!


Will Power continua amb el seu domini als carrers de Sao Paulo, pràctica 1

2013-05-04 14:55

L’inici de la sessió ha estat marcat per unes condicions meteorològiques molt bones i canvis constants a la taula de temps, els pilots han estat provant ajustaments i no hem vist cap registre significatiu durant la primera hora de pràctica.

Escrit per: Òscar Daniel

No hem vist els millors temps fins al final de la sessió, quan els pilots han provat de fer voltes ràpides, i Will Power s’ha posat al capdavant amb un temps molt superior a la resta de pilots (1:21.9475), però encara a mig segon de la seva pole de 2012. Seguidament, Sato ha retallat distàncies (1:22.2408), amb intenció de demostrar que la victòria a Long Beach i el segon lloc a la classificació general no són pas casualitat, tot i que a l’últim minut ha estat superat per uns quants pilots.

Will Power ha rebaixat encara més el seu temps (1:21.8517), i un sorprenent Josef Newgarden ha estat qui més s’ha apropat (1:21.8976). Ningú més ha pogut baixar de la barrera de l’1:22. El top 5 l’han completat Sebastian Bourdais, Dario Franchitti i JR Hildebrand, amb temps molt igualats, com tots els pilots fins al quinzè lloc, només 3 dècimes de diferència del tercer al quinzè. El líder de la general, Helio Castroneves, ha estat en aquest grup tan comprimit, fent el desè millor temps.

L’últim minut de la sessió no s’ha disputat, ja que Simon Pagenaud ha causat una bandera vermella desprès d’una col·lisió amb el mur a la sortida de la segona corba.

—————

Retorna