Will Buller i Arden units pel 2014

2014-01-17 15:56

L'equip Arden ha anunciat el fitxatge de Will Buller per a la temporada 2014 de la Fórmula Renault 3.5. El britànic disputarà el seu primer any complet a la categoria al costat del rookie Pierre Gasly.

Per: Arnau Viñals & Sofía Tera

Buller va realitzar el seu debut a les World Series by Renault l'any passat amb Zeta Corse al Moscow Raceway de Rússia, finalitzant cinquè en la primera cursa. Tot i competir al mateix temps a la F3 europea, va decidir abandonar el campionat per centrar-se en les WSR, encara que va continuar la seva campanya a la F3 britànica. Després d'aconseguir uns bons resultats en els tests de postemporada de la Fórmula Renault 3.5, Buller disputarà la seva primera temporada completa al campionat aquest 2014.

 

El pilot ha afirmat que "estic encantat d'unir-me a l'equip Arden. Tenen un gran grup de gent i després de treballar amb ells en els tests d'hivern crec que podem treballar bé junts i lluitar pel títol".

 

Arden va finalitzar la temporada 2013 en quarta posició del campionat d'equips, aconseguint tres victòries i tres podis amb António Félix Da Costa, ara al DTM amb BMW.