We don't miss anything!


Wickens aconsegueix una pole molt intensa

2013-07-13 15:55

La qualificació de les DTM, al circuit urbà de Norisring, ha estat liderada pel pilot de Mercedes Robert Wickens seguit de Spengler i Paffet.

Per: Gerard Rius Riu

A la primera sessió, s’han eliminat Tomczyk, Hand, un decebedor Rockenfeler, Dirk Werner, Merhi i en darrera posició, Miquel Molina que no ha marcat cap bon temps cosa que l’ha condemnat a caure eliminat. Aquesta primera sessió ha tingut com a primer classificat a Robert Wickens que als primers minuts ha marcat un bon temps. Els català Juncadella no ha patit per passar a la segona sessió finalitzant desè. Qui tampoc ho ha hagut de fer, han estat els pilots favorits excepte Rockenfeler, que no ha superat el temps de tall. El líder del mundial Spengler, ha estat molt sòlid assolint el tercer lloc.

Pel que fa al guanyador de la cursa anterior, Gary Paffet, no ha marcat temps extraordinaris, però amb una bona volta inicial, s’ha pogut classificar per la segona sessió.

A la segona sessió, hi ha hagut molt de moviment, un constant canvi de posicions, que ha perjudicat a pilots com Green i Wittmann, que partien com a favorits i s’han quedat a la Q2. Ha beneficiat a Juncadella, que ha marcat un temps fantàstic que l’ha classificat fins a la tercera sessió molt merescudament. A les primeres posicions d’aquesta sessió s’hi ha pogut trobar a, en primer lloc, Priaulx seguit de Spengler i Vietoris que no han hagut de suar per passar.

S’ha eliminat a: Adrien Tambay, que no ha passat per menys d’una dècima, Wittmann que no ha pogut marcar un bon temps, Scheider Green Farfus i Glock, que ja havien tingut problemes per passar a aquesta Q2.

De cara a la classificació del mundial, Bruno Spengler, pot reforçar el liderat de cara a demà, pensant que el seu principal rival pel títol Rockenfeler, ha sortit eliminat a la Q2.

La Q3 ha estat dominada pels pilots de Mercedes, Paffet i Wickens ocupaven les primeres posicions a falta de tres minuts per la conclusió de la tercera qualificació. Finalment, s’han vist molts canvis i voltes ràpides que han fet que els quatre classificats per la Q4 siguessin, en primera posició Spengler seguit de Wickens, Mortara i Paffet. Per la seva part, Juncadella no ha pogut classificar-se, però ha fet una sensacional qualificació acabant setè.    

La Q4 ha estat molt intensa, el primer que ha sortit ha estat Paffet que ha fet un bon temps, segon ha sortit Mortara, que no ha pogut superar a Paffet per trenta mil·lèssimes. Quan ha sortit Wickens, ha marcat un bon ritme superant els temps de l seu company d’equip prenent-li el liderat. Spengler, no ha pogut superar el temps de Wickens que s’ha adjudicat la pole.

Primer Wickens seguit de Spengler, Paffet i Mortara. 

 

—————

Retorna