We don't miss anything!


Webber el mes ràpid a Montreal FP3

2013-06-08 17:44

Mark Webber ha estat el més ràpid en una estranya sessió d'entrenaments lliures de dissabte.

Com tots sabem la sessió de lliures del dissabte disposa de 60 minuts per completar tot tipus de proves abans de la classificació, ja que avui ha estat una excepció i aquesta sessió de lliures s'ha participat amb 30 minuts de temps ja que en una cursa anterior, un Ferrari 458 Itàlia de la'' Ferrari Chalanger'' ha impactat contra les proteccions i aquestes, s'han hagut de reparar abans que els F1 saltin a la pista.

Per normativa no poden haver-hi menys de 2h de diferència entre els lliures 3 i la classificació, els lliures s'han hagut de escurçar tot el temps que ha necessitat aquesta reparació.

La pista estava molt húmida i els pilots han sortit amb pneumàtics de pluja i intermedis, deprés de fer diverses voltes tots excepte un Caterham i Williams s'han ficat a boxes a esperar que la pista es vagi assecant. Quan aquesta estava en condicions òptimes, els pilots han muntat els pneumàtics super tous per fer un parell o tres de voltes i agafar una mica de confiança amb la pista i aquests pneumàtics per a la classificació.

Darrere Webber han finalitzat, Sutil, Hamilton, Alonso, Vettel, Rosberg, Di Resta, Massa, Button

—————

Retorna