Webber afirma que Ricciardo mereix el seu lloc

2013-07-02 12:10

Mark Webber afirma que el seu lloc a Red Bull se’l mereix el seu compatriota Daniel Ricciardo que actualment participa amb l’equip Toro Rosso.

per: Arnau Viñals Vendrell

Webber així ho deia en una entrevista després de la cursa de Silverstone a la BBC “Crec que està  a la lluita per el seient, s’ho mereix” l’australià també va destacar el sentit de superació que té Ricciardo “Ha ensopegat algun cop i ha aconseguit refer-se i això forma part de les normes”.

A més a més, ell veient-lo ja a Red Bull, l’adverteix de com seria la seva nova posició “Ell sap que és un repte diferent estar en un equip com aquest, la pressió és diferent. Qui sap que pot passar, però li desitjo el millor”.

Però realment quins punts té a favor i en contra el australià subcampió de la Formula Renault 3.5 Series el 2010 i actual pilot a Toro Rosso?

A FAVOR: forma part de la òrbita Red Bull des de fa molt anys on Helmut Marko té una bona visió d’ell, també estaria disposat a ser el pilot número 2 de l’equip.

EN CONTRA: encara no ha obtingut cap resultat destacable (la seva millor posició en cursa ha estat setè aquest any al Gran Premi de la Xina), té resultats irregulars i acostuma a veure’s involucrat en accidents (com aquest any al GP de Mònaco on va ser envestit per Romian Grosjean), i ha fallat en els moments decisius de la seva carrera esportiva abans d’arribar a la Fórmula 1 (com el 2010 a les World Series on va perdre el campionat a l’última cursa, o el 2008 on va perdre el campionat de la Formula Renault 2.0 en favor de Valtteri Bottas).