We don't miss anything!


Visoiu demostra que es una jove promesa, segona victòria de la temporada

2013-07-28 10:04

Robert Visoiu ha guanyat la segona cursa de la GP3 al circuit d’Hungaroring, Hongria, on el romanès sortia des de la pole position i ha pogut liderar tota la cursa i fins i tot escapar-se.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Bona sortida de Carlos Sainz Jr. que es ficava darrere del seu company d’equip Robert Visoiu seguit de Kevin Korjus i Facu Regalia on Alex Fontana (Jenzer Motorsport) es retirava. El líder de la cursa de seguida s’ha escapat, però Korjus a la segona volta feia la millor volta i atrapava a Sainz, quan Cullen (Marussia Manor Racing) i Zonzini (Trident Racing) impactaven entre ells i es retiraven. Facu Regalia no estava per tonteries, sabia que si aconseguia acabar al podi seria el nou líder del campionat i era per això que treia la millor volta ràpida a Korjus.

Les lluites han estat al darrere, sobretot amb Williamson (Bamboo Engineering) que avui sortia molt endarrere, el escocès aconseguia avançar a Samin Gomez (Jenzer Motorsport) i pujar a la setzena posició. Un Williamson que intentaria avançar al seu company d’equip Melville Mckee quan aquest estava provant d’avançar a Nick Yelloly (Carlin) finalment la maniobra ha acabat amb l’abandonament dels dos de Bamboo i la sortida del Safety Car. Un cotxe de seguretat que ha estat 2 voltes a pista, marxant amb només 2 voltes pel final, aferrissades. On Regalia ha provat d’avançar a Korjus però no ho ha aconseguit.

Tio Ellinas (Marussia Manor Racing) ha acabat desè.

Finalment doblet de MW Arden amb Visoiu i Sainz, segiuits de Korjus (Koiranen GP), Regalia (ART Grand Prix),  seguit del seu company d’equip Jack Harvey, sisè ha estat Venturini (Trident Racing),  seguit de Kvyat (MW Arden) i Daly (ART Grand Prix).

Els punts extres de la volta ràpida se’ls emporta Facu Regalia.

—————

Retorna