Viñales el més ràpid del dia

2014-02-13 18:59

El campió del món de Moto3, Maverick Viñales ha aconseguit el millor temps del dia durant el tercer i últim dia d’entrenaments de pre-temporada de Moto2 al circuit Ricardo Tormo al País Valencià.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Diferències mínimes a Moto2 on avui Maverick Viñales ha aconseguit el millor temps respecte 35 mil·lèsimes a Nakagami i a 1 dècima de Luthi. El de Pons amb aquest temps que ha fet avui, es converteix en el segon més ràpid dels tres dies, just per darrere de Tito Rabat (Marc VDS Racing Team) que avui ha finalitzat quart.

 

Cinquè ha estat un cada vegada més sorprenent Sandro Cortese (Dynavolt Intact GP), seguit de Jordi Torres (Mapfre Aspar Team Moto2), Julian Simón (Italtrans Racing Team), Nico Terol (Mapfre Aspar Team Moto2), Mika Kallio (Marc VDS Racing Team) i Luis Salom que sembla no acabar-se d’adaptar a la Pons HP 40.

 

Les més immediates conclusions que podem extreure dels tres dies de Test és que aquest any el duel Espargaró-Redding que vam viure el 2013, es reemplaça en el Viñales-Rabat, tots dos amb la Kalex, la moto dominant de la graella. Tot i això, des de FormulaRapida.net creiem que la Suter ens donarà forces sorpreses amb Thomas Luthi, Jordi Torres i Nico Terol. Està per veure també, quin serà el rendiment de Kallio i Cortese que han acreditat bons temps aquets dies però que el 2013 van demostrar poc ritme de cursa.