We don't miss anything!


Viñales, pole i rècord

2013-08-31 14:50

Maverick Viñales ha batut avui un nou rècord de temps a la pista de Silverstone durant aquesta sessió classificatòria celebrada avui i sortirà demà des de la pole position del Gran Premi Hertz de Gran Bretanya.

Per: Albert Llovera Reig

El del Team Calvo sortirà demà just davant d'Alex Rins i Luís Salom, que han quedat darrere d'ell en una classificació molt ajustada quant a temps després de deixar els seus millors intents a 0.192s. i 0.441s respectivament de Viñales.

Després d'establir un nou rècord en la tanda matinal, Maverick Viñales s'ha situat al capdavant de la taula de temps en els últims minuts de la sessió classificatòria amb un espectacular crono de 2:13.507. En la categoria de Moto3 no havia baixat encara del 02:14 i avui el pilot de Roses ho ha fet sent així l'únic a baixar al 02:13.

Jack Miller ha estat quart, ja a més d'un segon del poleman, que amb la seva Honda encapçalarà la segona línia en la qual l'acompanyaran Jonas Folger i Alex Márquez, tot l'aparatós rebolcada que ha patit el català a mitja sessió àdhuc que solament s'hagi fet petits talls al llavi.

La setena plaça se l'ha emportat Isaac Viñales.

—————

Retorna