We don't miss anything!


Victòria ajustada de Sam Bird

2013-04-21 11:39

Sam Bird, pilot de RUSSIAN TIME, ha guanyat la cursa curta de la GP2 al Bahrain International Circuit.

 

Escrit per: Ramon López Garrido

Tom Dillmann sortia des de la pole, però després de la primera volta el seu company Bird ja liderava la cursa. Malgrat que ha intentat recuperar-li la posició, finalment ha sortit perdent i Coletti i Nasr l’han pogut avançar.

 

A partir de llavors, la cursa s’ha estabilitzat bastant fins que quedaven 10 voles pel final. La degradació començava a fer patir alguns pilots i s’anaven formant grups de pilots que lluitaven per posició.

 

El català Sergio Canamasas, únic pilot espanyol competint a la GP2 actualment, ha estat batallant durant tota la cursa amb Simon Trummer, que no li ha posat les coses gens fàcils. Havia aconseguit col·locar-se 14é a la sortida sortint 20é, i ha aconseguit arribar fins la 11ª posició després de realitzar uns bons avançaments a l’ultima part de la cursa.

 

Hi ha hagut una altra interessant batalla entre Quaife Hobbs, Leimer, Palmer, Calado i Abt, col·locats entre la 5ª i la 9ª posició respectivament a meitat de cursa. Al final s’ha vist com d’important és cuidar les gomes, ja que Quaife-Hobbs i Leimer han perdut posicions sense poder fer grn cosa per defensar-se. Ha estat Calado qui ha sortit guanyant en realitzar uns magnífics avançaments cap al final.

 

Mentrestant, Coletti i Nasr s’apropaven a un Bird que havia maltractat els seus pneumàtics amb un parell de passades de frenada a final de recta. Coletti ha comès un error que ha deixat a Nasr sol en la lluita per la victòria. El brasiler ha estat molt a prop, però Bird s’ha defensat molt bé a l’últim revolt i ha guanyat la carrera per molt pocs centímetres.

—————

Retorna