We don't miss anything!


Victòria, ara sí, d'Esteban Ocon

2014-06-01 12:39

El pilot francès i líder del mundial, ha guanyat avui la cursa 2 a Hungaroring. Ho ha fet amb superioritat i mà de ferro.

Per: Andreu Rius

Les 21 voltes que ha durat la cursa, les ha aprofitat Esteban Ocon per marcar la diferència. Una diferència de més de 3 segons respecte el seu company d'equip que ha quedat segon, Antonio Fuoco.

 

És la 4a victòria del pilot de Prema Powerteam a la temporada i amb aquests grans resultats ja treu ni més ni menys 65 punts d'avantatge a Tom Blomqvist que és el seu principal rival ara mateix en la lluita pel títol.

 

Fuoco com ja hem dit, segon a la cursa d'avui al matí, no ha pogut plantar cara a la conducció del reclutat de Lotus.

No obstant això, ha tingut una mica de distracció darrere seu. Lucas Auer qui estava darrere del pilot italià li ha provocat molèsties. Però el final s'ha pogut defensar i han acabat a poc més d'un segon.

Al final però, Auer s'ha hagut de conformar amb el tercer graó del podi.

 

Felix Rosenqvist de Mücke ha acabat 4t avui. Després d'una bona cursa ahir, avui s'ha vist incapaç d'aguantar el ritme d'Auer.

 

Gustavo Menezes ha sigut el 7é classificat, per davant de Felix Serralles, Nicolas Latifi, i el parell de pilots de Fortec, John Bryant-Meisner i Mitchell Gilbert.

 

A la primera cursa vam poder veure com pilots perdien les seves opcions a la cursa al rebre un drive-through. Doncs avui això també ha sigut motiu pel qual pilots han perdut les esperances de guanyar punts. El primer a ser penalitzat ha sigut Jake Dennis. El pilot de Carlin s'ha saltat clarament el revolt 1, avançant del novè lloc al quart.

 

A Max Verstappen també li han arruïnat la cursa després d'aquesta penalització. L'holandès ha sortit dels límits de pista en el revolt 4 massa vegades. Això l'ha fet perdre la seva valuosa 5a posició i finalment acabar 16è, un lloc per davant de Dennis.

 

Alexander Toril, Spike Goddard i Sean Gelael també se'ls ha penalitzat amb drive-through per excedir els límits de la pista, tot i que en els tres casos, la pena ha ha tingut massa impacte en les posicions de punts.

 

La tercera i última cursa serà avui a la tarda i recordem que la pole una vegada més, la té Estaban Ocon.

 

—————

Retorna