Victòria d'Ericsson fent una gran cursa liderant des de l'inici

2013-07-06 17:36

La sisena prova del campionat Nürburgring ha sigut molt disputada, amb victòria final d'Ericsson que ha fet una cursa molt sòlida col·locant-se primer a la sortida, superant al seu company d'equip. L'actual líder del campionat Colleti ha protagonitzat una remuntada espectacular, sortint tretzè a acabat en tercera posició completant el podi. Segon ha estat un constant Calado.

Per: Gerard Rius Riu

Preview

La cursa ha estat moguda i accidentada a la sortida, a causa d'un xoc a la cua de la classificació que ha fet sortir durant cinc voltes el Safety car. Richelmi, que sortia des de la pole, ha perdut una posició que ha quedat ocupada pel seu company d'equip Ericsson. A falta de vint-i-cinc voltes pel final. L'equip Dams era el clar dominador de la prova, amb els seus dos pilots situats al capdavant fins que han parat al box. Un cop tots els pilots de les posicions capdavanteres havien passat pel Pit Lane, Dilmann era primer amb una clara avantatge sobre els seus perseguidors.

 

Quan tothom havia passat per box, el líder de la cursa era Ericsson que ha anat agafant distància sobre els rivals que eren: segon Calado, que ha protagonitzat una bona cursa pujant sis llocs, tercer Frijns que no s'ha mogut de la tercera posició, quart, un espectacular Colleti que ha arregat el mal paper d'ahir pujant d'una tretzena posició inicial fins a una quarta, i cinquè, un Richelmi que no ha fet bona la pole assolida ahir. Aquesta era la classificació a falta de deu minuts que ha canviat molt en el tram final.

 

Leimer, que seguia de prop la lluita per la tercera posició entre Richelmi, Colleti i Frijns, ha vist que a l'últim revolt, a Frijns que havia fet na cursa molt sòlida, se li ha escapat el podi sent superat per Colleti, que ha acompanyat al podi a Ericsson i a Calado. També l'ha superat Leimer i Richelmi cosa que l'ha fet caure fins la sisena posició.