Viñales guanya una cursa més

2013-05-19 12:46

 

per: Andreu Rius

La sortida ha sigut sense ensurts, no hi ha hagut cap cop entre els motoristes. A mitjans de volta la cursa es començava a dividir en grups.

Viñales, ja des del principi, començava a intentar avançar a Jonas Folger. La segona volta, els 6 primers és tocaven literalment, tot això amb la pista mullada a causa de la pluja que havia caigut la nit anterior.

L'alemany s'intentava escapar, per altre banda, Salom, és volia desfer dels que el seguien de ben a prop i concentrar-se al 100% per aconseguir podi.

La cursa és separava encara més, exceptuant el grup dels primers, remarquem Marquez, que tenia molta velocitat punta i acabava de fer 2 avançaments d'un sol cop.

En faltaven 20 i Oliveira relliscava i queia, provocant el seu abandonament. En aquell precís moment el podi el completaven Folger, Viñales i Alex Rins.

Salom pujava el ritme, però la seva lesió li passava factura i no el deixava anar al màxim.

Florian, abandonava just en aquella volta a causa d'una caiguda.

Els tres primers anaven molt ràpid, malgrat la pista humida. Viñales, ha espavilat i s'ha col·locat en primera posició avançant per l'interior a Jonas Folger.

Una vegada més Salom s'incorporava al grup dels primers, desprès el pilot d'Aspar Team, Folger feia una errada i perdia dues posicions.

Salom ho aprofitava i es posava en zona de podi, tercer.

De mentre, a la cua els motards, es barallaven per uns punts que els hi anirien bé de cara el mundial, això comportava caigudes, ensurts i abandonaments.

Rins, feia volta ràpida quan faltaven 10 voltes per a la conclusió.

La cursa ha seguit igual malgrat, petits incidents i altres... I primer s'ha coronat el català Maverick Viñales. Segon hi havia Alex Rins i tercer el pilot de les Illes Balears Luís Salom.