We don't miss anything!


Vettel se'n va com a líder abans de la classificació

2013-08-24 12:21

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

El pilot alemany i líder del mundial Sebastian Vettel ha dominat la tercera i última sessió d'entrenaments lliures al circuit de Spa a Bèlgica.

Darrere d'ell ha acabat Fernando Alonso, un Alonso que s'ha mostrat molt optimista i content amb el balanç i estabilitat del seu F138, pel que sembla els enginyers han sabut trobar el Set-up correcte amb les noves modificacions i la peculiar configuració de càrrega aerodinàmica del circuit belga.

Red Bull de nou seran els rivals de tots tant en la classificació com en la carrera ja que Mark Webber ha acabat tercer molt a prop del registre d'Alonso. Els Mercedes han estat una mica desapareguts i una mica enfonsats en la taula de temps, clar que, en aquesta última sessió la igualtat ha estat extrema ja que des del primer Vettel fins al 16è Pérez havia tan sols un segon de diferència.

La sorpresa de moment del cap de setmana és Vergne, que amb el STR ha acabat 4t i amb els durs ha estat el més ràpid, sembla que no vol donar el braç a tòrcer en la lluita pel seient de Webber amb el seu company d'equip Ricciardo.

Kimi Raikkonen ha acabat 10º però el seu registre no és gens significatiu ja que la seva volta no ha estat del tot neta.

Per a la classificació, s'espera pluja, o almenys hi ha una alta possibilitat que plogui en algun moment de la sessió classificatòria que es disputarà a les 14:00 h.

—————

Retorna