We don't miss anything!


Vettel s'emporta la victória a Bahrein amb un podi clavat al de 2012

2013-04-21 16:13

 

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1
Sebastian Vettel ha guanyat còmodament al circuit de Bahrein amb una cursa tranquil·la encara que a les primeres voltes s'ha vist obligat a lluitar amb Fernando Alonso i mes tard am Nico Rosberg.
Fernando Alonso que sortia des de la tercera posició i avançava a Vettel a la sortida, ha tingut problemes de fiabilitat amb el seu DRS veient-se obligat a entrar a boxes dues vegades per solucionar-lo. El problema era que quan s'obria el DRS l'aleró del darrera del Ferrari es donava la volta i no es tancava, la primera vegada que va parar a boxes se'l van tancar manualment al sortir el va obrir de nou i altre cop va tornar a boxes per a que se'l tancaran. D'aquesta manera Alonso ha tingut una carrera nefasta en quant a mala sort i ha tingut que completar la cursa sense DRS a la vuitena posició.
Nico Rosberg que sortia des de la pole ha acabat la cursa novè en una cursa en la que s'ha tornat a demostrar que els Mercedes pateixen d'alta degradació als pneumàtics. Lewis Hamilton ha acabat la cursa a la cinquena posició amb una molt bona lluita a les ultimes voltes amb Webber, Alonso i Perez.
Els dos Lotus han fet una cursa discreta començant des del darrere pero poc a poc han anat superant cotxes i els dos Lotus han arribat al podi amb estratègies diferents, Raikkonen a dues aturades i Grosjean a tres.
La sorpresa de la cursa ha estat Paul Di Resta que ha estat tota la curs en segona i tercera posició, però a poques voltes pel final de la cursa Grosjean amb pneumàtics nous, l'ha superat y ha acabat a la quarta posició.
Per la part del darrere, els dos McLaren han protagonitzat la lluita mes divertida des de fa molt de temps a la F1 on els dos companys d'equip es pasaban i es tornaven a passar amb tocs.
Felipe Massa ha tingut moltíssims problemes amb el Pirelli on en el seu primer Stint un dels seus pneumàtic s'ha destroçat obligant-lo a aturar-se i en un altre joc de pneumàtics se li ha rebentat una roda sense motius aparents

 

 

—————

Retorna