We don't miss anything!


Vettel, nou lider.

2012-10-14 09:56

 

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz Twitter: @cristianjrF1

Sebastian Vettel ha estat el guanyador del Gp de Corea i el fins ara lider del mundial Fernando Alonso ha acabat la cursa en la tercera posició, d'aquesta manera Vettel es situa lider del mundial 6 punts per davant de Fernando.

La cursa pràcticament s'ha decidit al primer revolt quan Vettel ha avançat Mark Webber ''fàcilment'' i al tercer revolt quan Alonso ha passat a Lewis Hamilton situant-se tercer, posició final per a ell; Mark Webber ha acabat segon i Felipe Massa quart amb un gran, gran ritme, inclòs superior al de Fernando Alonso.

 


Kimi Raikkönen ha estat cinquè i Lewis Hamilton desè amb una cursa desastrosa per a ell amb un ritme molt, molt pobre, aparentment amb problemes a la suspensió i una degradació de pneumàtics excessiva juntament amb una estratègia d'equip dolenta a 3 aturades que ha fet que Lewis destruís les seves opcions al títol final.

L'equip Ferrari ha avançat a McLaren en el mundial de constructors.

I pel que fa al català Pedro Martinez de la Rosa ha hagut d'abandonar la cursa a la volta 18 per un problema al accelerador que li quedava activat a un 20% a les frenades segons paraules del mateix Pedro.

—————

Retorna