We don't miss anything!


Vettel guanya, Alonso tercer, i Hamilton es retira

2012-09-23 16:30

Escrit per: Arnau Viñals     @vinyi_arnau96

2012 Singapore Grand Prix

Sebastian Vettel ha guanyat el Gran Premi de Singapore disputat al circuit de Marina Bay, Vettel sortia des de la  tercera posició, i durant la sortida ha pogut passar a Pastor Maldonado. Vettel s'ha ficat primer quan Lewis Hamilton ha trencat la caixa de canvis, i s'ha retirat.

Segon ha acabat Jenson Button, tercer ha acabat Fernando Alonso, que ha tingut una sortida dolenta, tot i que ha mantingut la cinquena posició, després del primer Saftey Car, ha pogut passar per Maldonado, i  col·locar-se en posicions de podi.

Els Saftey Cars d'avui, han sigut provocat primer, per un impacte frontal del cotxe de Narain Karthikeyan, i a continuació, Michael Schumacher s'ha emportat a Jean Eric Vergne per culpa del bloqueig dels frens del seu Mercedes.

En la quarta posició ha acabat un sorprenent Paul Di Resta, seguit de Nico Rosberg, que els Saftey Car l'han ajudat amb l'estrategia, Kimi Raikkonen que també li han benificiat els saftey cars, ha acabat sisé, un Kimi que ha estat tota l'estona per darrere de Schumacher. Darrere Raikkonen ha acabat el seu company d'equip, Romain Grosjean, que no ha impactat amb ningú a la sortida, i ha deixat passar a Kimi Raikkonen a les últimes voltes, perquè el finès pogui tenir opcions pel mundial. S'ha de destacar la vuitena posició de Felipe Massa, ja que a la primera volta, ha tingut problemes, i ha baixat fins la última posició, però ha demostrat que ja torna a estar centrat, amb uns avançaments espectaculars, també l'han ajudat els Saftey Cars, igual que Daniel Ricciardo que ha sigut novè. Qui no l'ha ajudat el Saftey Car ha sigut Mark Webber, que sortia des de la setena posició.

Pedro de la Rosa, que ha a arribat a ficar-se quinzè, per culpa dels pneumàtics ha baixat fins la posició nº 18. En canvi el seu màxim rival, Timo Glock, ha fet el millor resultat de la història per Marussia, acabant a la  dotzena posició.

 

—————

Retorna