We don't miss anything!


Vettel conquereix la seva terra

2013-07-07 16:14

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

Sebastian Vettel ha guanyat avui a Alemanya, un escenari on mai abans ho havia aconseguit.

Els seus màxims rivals per la victòria han estat els dos Lotus i no Hamilton com s'esperava. Kimi Raikkonen ha estat el seu gran rival en aquesta cursa que ha acabat a menys d'un segon de Vettel amb una estratègia diferent a la de Vettel i el seu company Romain.

Kimi Raikkonen ha aguantat al màxim els pneumàtics més durs i en la seva última parada ha muntat els pneumàtics tous igual que Alonso, que en sortir de boxes molt allunyats del cap de cursa han anat retallant progressivament a Vettel i Grosjean situant Kimi a roda de Vettel i Fernando a roda de Grosjean, malauradament per a ells i per al mundial cap d'ells han pogut avançar als pilots que tenien davant.

Lewis Hamilton ha fet una sortida realment dolenta on des de la pole s'ha vist superat pels dos Red Bull i a partir d'aquí ha patit moltíssim amb els seus pneumàtics. Finalment ha finalitzat cinquè amb una gran remuntada final amb pneumàtics tous, el seu company Rosberg ha finalitzat novè.

Mark Webber ha protagonitzat una gran gran remuntada, ha fet una sortida molt bona i s'ha mantingut molt a prop de Sebastian fins que ha parat a boxes i ha sortit sense pneumàtic, un pneumàtic que ha impactat contra un càmera que li ha tombat d'un cop però que per sort es troba en bon estat.

Felipe Massa ha tingut un problema aparentment en la transmissió que ha fet que la part posterior del seu monoplaça es bloquegés al primer revolt del circuit fent-lo trompejar i abandonar.

I finalment després de molt temps hem vist una ''foguera'' en un cotxe de formula1, ha estat al cotxe de Jules Bianchi que ha fet una barbacoa al mig de la pista, al baixar del cotxe i posar el cotxe en neutral , aquest s'ha anat costa avall creuant la pista molt perillosament obligant a treure el Safety Car.

 

—————

Retorna