We don't miss anything!


Vettel envaeix Itàlia

2013-09-08 15:54

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

El tricampió del món ha tornat a posar una osca al mundial guanyant la seva sisena victòria de la temporada deixant en safata el seu quart mundial en el que ha estat una majistral victòria de l'alemany i el seu equip Red Bull.

Darrere del pilot alemany ha acabat l'impecable , el ''lleó '' , el qual mai es rendeix , Fernando Alonso, que amb el seu Ferrari ha completat el GP en una segona posició més que merescuda , sortint cinquè després d'una sortida on s'ha tret a Hulkenberg de sobre, Fernando ha hagut de lidiar amb Mark Webber i Felipe Massa colocant-se darrere de Vettel fins al final de la cursa.

Sebastian Vettel ha tornat a fer la seva carrera típica, pole i victòria. La cursa  per la part de davant i la lluita pel liderat de la prova ha estat realment avorrida ja que la posició de Vettel no ha perillat. 

Com hem dit Alonso ha donat el màxim , però després de la primera i última parada ha sortit de boxes a més de deu segons del pilot de Red Bull , aquesta segona posició era el màxim que es podia aconseguir que contra resta amb la quarta de Massa però que guillotina el mundial a favor de Vettel de manera gairebé definitiva.

Mark Webber amb l'aleró danyat ha acabat darrere d'Alonso a alguna cosa més d'un segon, darrere d'ell Felipe Massa que a la primera volta s'ha col · locat segon, s'ha vist finalment renegat a la quarta però tot i això ha tingut un gran rítme donant el màxim del seu cotxe .

Darrere d'aquest quartet inabastable ha acabat el que sortia tercer, el sorprenent Nico Hulkenberg que ha tingut un ritme més que impressionant amb el Sauber, seguit de l'altre alemany , Nico Rosberg , Ricciardo , Grosjean , Hamilton i Jenson Button.

A la sortida Kimi Raikkonen ha tingut un petit accident on ha trencat el seu aleró obligant-lo a aturar-se i perdent tota opcción per als punts , igual que Hamilton que ha tingut una punxada lenta que també l'ha obligat a parar, però l'anglès si ha pogut lluitar pels punts en el que ha estat una gran carrera.

Vettel surt d'Itàlia a 53 punts de diferéncia amb Alonso i igualat a victòries amb l'Espanyol, 32 els dos.

—————

Retorna