We don't miss anything!


Vettel, Alonso, Hamilton exultants

2012-06-09 17:02

Escrit per: Arnau Viñals

2012 Canadian Grand Prix

Sebastian Vettel, Fernando Alonso, i Lewis Hamiltons són els tres homes que es diputaran la pole position , en que ells han dominat totes les sessión, com quan i amb el que han volgut.

EVOLUCIÓ DE LA SESSIÓ

Tots els pilots i equips al principi han sortit ha comprovar el funcionament del cotxe, i després i durant tota la sessió fent proves de classificació.

Rosberg al cap de 5 minuts de sessió ha decidit parar el cotxe ja que ha notat irregualritats a el seu cotxe,  Segurament amb el canvi.

Els equips esperaven que els altres equips treiessin els seus pilots a la pista, perquè la pista no tenia goma perqué ahir després de els segons lliures va caure un diluvi.

Button ha sigut dels primers ha sortir a fer voltes, perquè no porta gaires voltes al circuit, ja que als lliures 1 a causa de la caixa de canvis, no va poder fer gaires voltes. Al estar a la pista avui, li ha costat adaptar-se, fent algunes bloquejades de frens, en que ja s'ha queixat a l'equip.

La patacada de la sessió se l'ha endut Jean Eric Vergne en que al passar-se de frenada al revolt 1, ha tocat la gespa, i ha perdu el control del seu cotxe fent que impactès contra les protecions. Per sort aquest incident no ha parat la sessió, si no que només ha aparegut la bandera groga.

Els tres preferits, s'han mostrat invencibles fenr que amb el pneumàtic tou anessin fins i tot més ràpid que els altres quan anaven amb super tou.

Finalment l'equip espanyol HRT ha demostrat ser clarament més ràpid que els Marussia.

I ja per acabar Raikkonen és investigat per fer una entrada brusca al pit lane.

Els 16 primers pilots estan amb nomès un segon de diferencia.

CONCLUSIÓ

No és poden més conclusions que les de ahir.

—————

Retorna