We don't miss anything!


Verstappen debutarà a la F3 amb Van Amersfoort

2014-03-04 15:15

Max Verstappen prendrà part en el campionat 2014 de la FIA Fórmula 3 Europea amb Van Amersfoort Racing.  Amb 16 anys,  farà la seva primera temporada als monoplaces, seguint així els passos que va fer el seu pare, Jos Verstappen, que també va conduir per Van Amersfoort en el campionat Formula Opel Lotus Benelux el any 1992.

Per: Arnau Viñals Vendrell

El 2013, Verstappen va fer uns test a la Formula Renault 2.0, i al Fórmula 3. El holandès ha decidit decantar-se doncs, cap a la F3 perquè “Em sento com a casa amb el F3 i és per això que hem escollit aquesta trajectòria. Els cotxes tenen molt de downforce i grip.”

 

Pel que fa al seu pare, Jos Verstappen ha comentat: “La Fórmula 3 Europea   és una categoria molt competitiva amb un cotxe competitiu i volem fer el millor que podem. D’altre banda, serà un any on en Max haurà d’aprendre des dels errors més petits, ell és inevitablement un debutant. Aquest és l’esgraó perfecte  per en Max per aventurar-se als monoplaces, amb Van Amersfoort Racing que és un equip fantàstic i professional.”

 

Puc recordar perfectament quan en Jos era part del nostre equip” deia Frits van Amersfoort, cap de l’equip Van Amersfoort Racing. “Ara tenim el Max al nostre equip, 22 anys després del seu pare, pel que es fa especial.

 

—————

Retorna