We don't miss anything!


Venturni guanya la cursa a l'esprint

2013-06-30 09:48

Giovani Venturni ha guanyat la segona cursa de la GP3 al circuit de Silverstone, després de sortir des de la primera posició en una cursa on el bon temps ha respectat els pilots.

per: Arnau Viñals Vendrell

A la sortida, gran sortida de Yelloly (Carlin) que es ficava primer però el poleman Venturini (Trident Racing) podia mantenir després la primera posició. Al primer revolt, Daly (ART Grand Prix), Zamparelli (Marussia Manor Racing), es retiraven en ser tocats per Fong (Status GP) i Zonzini (Trident Racing), Visoiu (MW Arden) poc després també es retiraria aturant-se a box.

A meitat de cursa, Jack Harvey (ART Grand Prix) que anava setè, guanyador de la cursa d’ahir, es ficava a sobre de Tio Ellinas (Marussia Manor Racing) que era sisè, i aquest s’apropava a Regalia (ART Grand Prix). També Kevin Korjus (Korianen GP) s’apropava al seu pilot de davant, el seu company d’equip Aaro Vainio. Un Korjus que sortia setè i després d’una sortida dolenta, el pilot estonià va començar a augmentar el ritme a les últimes 6 voltes, però potser massa. L’organització li va ensenyar la bandera blanca i negre per advertir-lo de que superava els límits de la pista.

A final de cursa, Yelloly es tornava a enfrontar-se contra el primer classificat encara, Venturini.

Finalment, Venturini primer, segon Yelloly, tanca el podi Fontana, el segueixen Kvyat, Regalia, Ellinas, Harvey i Vainio.

—————

Retorna