We don't miss anything!


Vázquez s'emporta la pole francesa

2014-05-17 14:28

Efrén Vázquez ha aconseguit la seva primera pole position de Moto3 al circuit de Le Mans. Jack Miller ha estat segon i Àlex Rins tanca la primera fila de la graella.
Per: Arnau Viñals & Sofia Tera

El basc Efrén Vázquez sortirà des de la primera posició en la carrera de Moto3 del Gran Premi de França. El pilot d'Honda va marcar un temps de 1:42.491 que, a més de ser la seva primera pole, també li va servir per batre el rècord del circuit. Jack Miller i Àlex Rins l'acompanyaran a la primera fila de la graella de sortida.

La primera posició de la taula de temps va ser ocupada per Miller en els minuts inicials de la classificació, seguit per Álex Márquez i Rins, els dos pilots de l'equip Estrella Galicia. El rookie Karel Hanika, company de Miller, es va col·locar segon, just davant de Vázquez. Bastianini era tercer.

La majoria dels pilots van entrar a boxes quan quedaven 26 minuts per finalitzar la sessió. En reiniciar l'activitat a pista, Miller va millorar el seu temps i Niklas Ajo es col·locava just segon. Márquez era tercer i Hanika quart.

Miller seguia batent el seu propi registre en el liderat de la classificació. Alexis Masbou escalava fins a la segona plaça, però el francès va patir una caiguda sense conseqüències quan intentava millorar encara més el seu registre en la següent volta. Rins només va poder pujar fins a la sisena plaça. Romano Fenati, el guanyador de les últimes dues carreres, era 19è quan l'entrenament arribava l'equador de la seva durada.

Isaac Viñales era vuitè a 10 minuts per al final de la classificació. Després d'una altra parada a boxes per realitzar els ajustos necessaris en les motos per buscar un temps ràpid, Miller continuava en el liderat fins que Vázquez va trobar les dècimes necessàries per batre l'australià. Rins es va col·locar en tercera posició. Miller no va poder recuperar el liderat i va haver de conformar-se amb la segona plaça mentre Vázquez va aconseguir la pole. Rins va ser finalment tercer, seguit per Masbou, Ajo i Viñales.

 

 

—————

Retorna