We don't miss anything!


Vázquez lidera la tercera sessió d'entrenaments lliures

2014-08-09 18:16
Efrén Vázquez lidera la tercera sessió d'entrenaments lliures. Una sessió en la qual hem vist moltes caigudes però afortunadament sense cap conseqüència.
 
Per Sergi Maturana
La primera sessió d'entrenaments lliures de Moto3 ha començat amb un clima assolellat i una temperatura molt alta. Des del primer moment tots els pilots han sortit a rodar.
 
Al primer minuts de sortir a pista el pilot Hafiq Azmi patia una caiguda, el pilot ha sortit pel seu propi peu però els mecànics hauran de fer un gran treball per poder reparar la moto. Al cap de pocs minuts vèiem que el pilot veneçolà Gabriel Ramos es tocava amb Juanfran Guevara i això ha fet que Gabriel Ramos caigui a suelo.Karel Hanika també patia una caiguda però sense conseqüències.
 
Efrén Vázquez liderava provisionalment la tercera sessió d'entrenaments lliures. Molts pilots entraven a boxes a canviar les gomes.
 
Els pilots sortien de boxes i Jack Miller marcava el millor temps, Al revolt 2 Miller ha tingut una caiguda més conseqüències i tornava a pista cavallet inclòs.
 
Ha falta de 5 minuts per al final, tots els pilots entraven a boxes per fer simulació de classificació, Efrén Vázquez tenia el millor temps, Jack Miller venia en volta ràpida però una sortida de pista el deixa sense marcar un bon temps. Àlex Márquez patia una caiguda que el deixava sense marcar un bon tiempo. Efren Vázquez marca el millor temps 1: 41.103

—————

Retorna