We don't miss anything!


Vázquez guanya la seva primera cursa a Moto3

2014-08-10 17:45

Efrén Vázquez ha aconseguit la seva primera victòria a Moto3 en el Gran Premi d'Indndianapolis. Aquesta victòria el permet superar a Fenati -qui ha acabat segon- en la segona posició en el campionat, situant-se a 21 punts de Miller, que ha acabat tercer. 

Per: Arnau Viñals Vendrell

https://photos.motogp.com/2014/08/10/07vazquez_gp_2512_original.jpg

Miller conservava el primer lloc a la sortida seguit per Vàzquez amb Márquez segon seguit per Fenati i Bagnaia, mentre que McPhee patia una caiguda en el revolt 4 per culpa d'un contacte amb Jorge Navarro qui sortia des del sisè lloc.

 

Miller immediatament començaria a agafar distància en el liderat, gràcies a la lluita pel segon lloc entre Márquez i Fenati. El italià era qui aconseguia frenar Miller fins al punt d'avançar-lo a falta de 19 voltes pel final; Márquez també l'avançava. Però Jack Miller recuperava el líderat dues voltes més tard.

 

La lluita entre ambdós pilots (Fenati i Miller) era constants, i aquets s'avançarien constantment durant la cursa, encara que Márquez i Rins també serien en la lluita.

 

Però el més impressionant de tot seria la remuntada d'Alexis Masbou que després d'estar involucrat en l'accident inicial de cursa, baixant fins  la trenta primera posició, el francès a falta de 6 voltes pel final és ficava líder de la cursa.

 

La majoria d'avançaments es produïen en el primer revolt on el grup que lluitava per la victòria -un grup de 10 pilots- s'avançava constantment i era la clau de la cursa. D'aquesta manera Vázquez intentava mantenir el liderat a falta de 3 voltes pel final, però una volta més tard Fenati, Rins i Miller l'avançarien.

 

L'última volta s'iniciava amb un Fenati que aconseguia mantenir el liderat en el primer sector. Fenati mantenia els atacs de Vázquez que l'atacava de forma molt forta però el resultat final de la cursa es decidia en la recta principal on Vázquez aconseguia la seva primera victòria de la temporada gràcies en avançar Fenati amb el rebuf. 

 

Resultats:

 

 

—————

Retorna