We don't miss anything!


Vázquez finalitza primer als FP2

2014-04-11 21:06

Efrén Vázquez ha marcat el millor temps en la segona sessió d'entrenaments lliures de Moto3 del Gran Premi de les Amèriques. El basc ha estat dues dècimes més ràpid que Jack Miller.

Per: Arnau Viñals & Sofía Tera

Tots els pilots es van afanyar per començar la sessió. Romano Fenati va aconseguir el liderat de la taula de temps durant l'inici de la sessió, però el seu temps va ser ràpidament batut per l'Honda d'Àlex Márquez, seguit per Jack Miller i Niccolo Antonelli, tots dos amb KTM. Minuts després, la Mahindra d'Efrén Vázquez va aconseguir el millor temps.

 

Isaac Viñales va escalar fins a la segona plaça i Àlex Rins fins a la tercera quan quedaven 27 minuts per acabar els entrenaments. A prop de l'equador de la sessió, Miller va marcar el millor temps mentre diversos pilots van decidir entrar a boxes.

 

No hi va haver gran millora en els temps fins a falta de 12 minuts pel final de la sessió. Rins va marcar el segon millor temps, a set dècimes de Miller. Scott Deroue i Karel Hanika van patir una caiguda en el moment en què Antonelli escalava fins a la tercera plaça, però va ser relegat a la quarta ja que Viñales es va col·locar segon.

 

A cinc minuts del final, Vázquez va marcar el tercer millor temps quan diversos pilots van començar a millorar el millor temps. En la següent volta, Vázquez es va posar primer amb un temps de 2:16.696 mentre la resta perdien temps en algun sector i no aconseguien batre la volta ràpida. Jakub Kornfeil es va colar al top 5 en establir el quart millor temps. El trànsit no va permetre millores en els últims instants i la volta de Vázquez va ser la més ràpida de la sessió, seguit per Miller, Viñales, Kornfeil i Rins.

 

—————

Retorna