We don't miss anything!


Vandoorne i Izawa amb ART a la GP2

2014-01-23 18:43

L’equip ART Grand Prix ha anunciat el fitxatge de Stoffel Vandoorne i Takuya Izawa per a la temporada 2014 de GP2. EL belga també ha estat escollit com a pilot reserva de l’equip McLaren de Fórmula 1.

Per: Arnau Viñals & Sofía Tera

Vandoorne es va proclamar campió de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup el 2012 i va fer el salt a la Fórmula Renault 3.5 Series el 2013, aconseguint el subcampionat en el seu any de debut amb 4 victòries i 10 podis. Després d’aquest èxit, ha optat per canviar-se a la GP2, on tornarà a tenir l’etiqueta de debutant.  El jove pilot de McLaren ha afirmat que “estic molt emocionat per haver estat escollit per pilotar per ART a la GP2  Noto que estic fent un gran progrés cap al meu gran objectiu: la Fórmula 1. La GP2 és la principal categoria prèvia i els cotxes són ràpids i amb molta potencia.”

 

Izawa, pilot d’Honda, ha participat en diferents categories, incloent la Fórmula Renault 2.0 Alemanya, la F3 Japonesa, Super GT i la Fórmula Nippon. El japonès ha declarat que “a la GP2 competeixen els millors pilots del món i alguns han arribat a la Fórmula 1. Sento emocions que mai havia sentit. Aquest serà un gran repte  per mi. Ho veig com un projecte en el que he de destacar. Estic agraït a Honda per donar-me aquesta oportunitat.”

 

—————

Retorna