We don't miss anything!

Vandoorne domina la race 2 d'Hongria

2014-07-27 11:38

El pilot d'ART Grand Prix, Stoffel Vandoorne ha guanyat la race 2 d'Hongria de GP2 després de dominar tota la carrera. Palmer ha sigut segon i Nasr tercer.

Por: Víctor Forner

Abans de començar la carrera ens arribava la notícia que Canamasas no participaria per danys en el xassís per l'accident d'ahir.

L'eixida va ser prou neta i sense incidents. Vandoorne es va col·locar primer amb Nasr segon i Berthon tercer. Per darrere palmer avançava a Abt i es col·locava quart, just darrere de Berthon.

Izawa va haver de parar en boxs per a canviar el seu aleró davanter danyat en la primera volta. Cecotto i Coletti es van tocar en la chicane, el de Trident va haver d'abandonar, deixant a l'equip sense cotxes en pista.

En la volta 4, Palmer va passar a Berthon i ara anava cap a Nasr que rodava segon.

Dos voltes després, Palmer va avançar a Nasr a final de recta i ara anava a per la primera posició.

En la volta següent, Palmer va fer volta ràpida i es va col·locar a només 1.3 segons de Vandoorne a falta de 20 voltes per al final.

Direcció de carrera li va posar un Drive Through a Coletti per tocar a Negrao a l'avançar-li.

Durant les següents voltes la carrera es va estabilitzar fins a la volta 12 on Trummer i Negrao es van tocar provocant l'abandó del pilot de Arden.

Coletti finalment es va retirar pel fet que el cotxe estava molt danyat.

De jong es va tocar amb Leal perdent l'aleró davanter i fent que el pilot de Carlin fera un virolla.

En l'última volta toc entre Dillmann i Quaife-Hobbs fent que el de Caterham abandonara.

Finalment victòria per a Vandoorne seguit de Palmer, Nasr, Berthon, Abt i Pic.