We don't miss anything!


Van der Laar fitxa per Prema

2013-12-11 22:25

Prema Powerteam i Dennis Van der Laar han arribat a un acord per competir junts el 2014 a la Formula 3 Europea. 

per: Andreu Rius i Riu

El pilot holandès, nascut el 3 de febrer de 1994, ja té una gran experiència a la F3 amb el campionat de la temporada passada. El 2012, va lliurar bones actuacions a la Fórmula 3 d'alemanya i també va impressionar en el campionat de la Formula Renault 2.0 i el NEC anys abans. Van der Laar és el primer pilot confirmat per Prema, ja que l'equip està a l'espera dels Dallara amb el motor Mercedes del 2014. El programa de proves dels italians continuarà sense descans fins i incloent-hi el 20 de desembre d'aquest any. Se celebren a la Península Ibèrica; a Jerez, Barcelona, València i Estoril (Portugal). Els joves conductors és prepararan per la temporada 2014, cobrint el major nombre de quilòmetres de prova com sigui possible.

El cap d'Equip, René Rosin, diu: "Vam decidir triar Van der Laar perquè el vam veure a donar una bona temporada 2013. Pensem que és un pilot que ho mereix, i té molt espai per millorar. És jove i ja se sap la majoria de les pistes del calendari, a més de demostrar que és ràpid. Dependre d'un pilot amb talent, amb un any d'experiència en la sèrie sembla una excel·lent opció."

 

Dennis Van der Laar resumeix: "No és evident que som convidats a competir per un equip amb una història impressionant i una gran trajectòria. La meva àmplia formació amb Van Amersfoort Racing ha estat el fonament que m'ha portat a fer aquest gran pas a la categoria reina de la Fórmula 3 amb Prema. Em costa imaginar que no pilotaré amb ells, perquè des de la meva primera vegada conduint un cotxe de carreres que hem estat connectats mútuament. No obstant això, també és important continuar amb la meva corba d'aprenentatge i el desenvolupament en aquests nous entorns. Amb això, vaig informar ahir que començaria el programa de proves amb Prema a Jerez per preparar la temporada vinent".

 

—————

Retorna