We don't miss anything!


Valsecchi remata la feina

2012-04-22 18:22

Davide Valsecchi ha guanyat la segona cursa de la GP2 a Bahrain despres d'un bon gestionament dels pneumàtics, i la penalizació que li han aplicat a Fabio Leimer que ha anat primer durant una bona estona, despres de passar a Esteban Gutierrez i James Clado que anava primer.

Nomès començar la cursa, Nasr, quan estava a punt de acabar la volta d'escalfament, s'ha quedat parat al mitg de la pista. Això a provocat una altre volta d'escalfament, i en aquesta segona volta descalfament, Tom Dillman també s'ha quedat clavat. Però igualment, tots dos, han pogut començar la cursa, des del pit lane.

Caldo ha fet una sortida increible i s'ha col·locat primer. I Davide Valsecchi, ha anat remontant, progressivament. A la primera volta, Berthon Hartley, se li ha escapat l'aleró davanter. A més a més Cecotto, ha hagut d'entrar per canviar l'aleró davanter. Un Cecotto que al cpa d'unes voltes, l'han implicat un drive trought per saltar-se la sortida. Calado ha hagut d'aguantar els atacs de Gutierrez, (que s'ha vist perjudicat per aixó, i ha perdut dues posicions) i també de Leimer, que al cap d'unes volte sl'ha passat, això si tocant la sorra, i Gutierrez també ho ha aprofitat. Però Leimer, a falta de 6 voltes pel final de cursa, li han indicat que tenia de fer un drive trought (penalizació passant pel box) per ignorar les banderes grogues. Una penalizació que el director de Racing Engeenyering no enten. Leimer indignat per la penalizació ha intentat remontar però no ha tingut gaire bon profit. Valsecchi ha falta de poques voltes ha anat remontant la distancia respecte Gutierrez que en aquell moments era líder. Valsecchi finalment, ha passat a Gutierrez a l'última volta.

Cal destacar la sisena posició de Nasr que recordem que ha hagut de sortir des del Pit lane.

Dani Clos: "Ahir vam adoptar una configuració del cotxe més agressiu, avui no, avui ha anat millor, hi ha hagut un merder allà al mitg de la pista, els cotxes del darrere han sigut molt agressius. Hem sortit bastant bé, el cotxe anava una mica tocat, potser, però bé, aquestes coses passen, amb tot això he intentat mantindre els pneumàtics el millor possible, i al final s'ha vist, tot i que patia bastant, estava millor que els altres, però s'ha de millorar, i la setmana que fer més. A la pròxima cursa, segur que estem més endavant, perquè aquest cop hem tingut molts problemes a la classificació, s'ha de millorar això, a la cursa de dissabte vaig tenir mala sort, i ara de cara a la setmana que ve esperem que sigui molt millor. Ara ja m'he entrenat, portava bastants mesos sense pujar-me a un monoplaça, aixì que per la setmana que ve ho tinc més fàcil"

—————

Retorna