We don't miss anything!

Valsecchi apallisa

2012-04-21 15:50

Quan a començat la volta d'escalfament, Palmer ha hagut de baixar del cotxe, per culpa de problemes electrics.

A la sortida, gran sortida dels dos Barwa, Ceccoto (3é) i Clos (8é), tot i que desprès l'ha avançat Calado. Berthon ha tingut una birolla.

A la següent volta, Onidi presona moltíssim a Richelmi.

Volta 2: Valsecchi fa la volta ràpida, i Clos s'apropa a Calado. Van der Garde i colleti han tingut un impacte, fent que Coletti tingui la direcció completament trencada.

Volta 3: Valsecchi torna a fer una nova volta ràpida.

Volta 4: Clos va enganxat a Calado, i no tindrà gaires intencions d'esperar-se a passar-lo.

Volta 5: Obren una investigació per l'exident de Giedo Van der Garde i Stefano Coletti. Valsecchi segueix invatible, i s'ecapa, fent una nova volta ràpida. Dillman abança a Richelmi.

Volta 6: Serenelli para a box, i Valsecchi fa una nova volta ràpida. Van der Garde, volia remontar , i al intentar abançar a Berthon, trenca l'aleró davanter.

Volta 7: Richelmi i Melker, es van aturar a box. Dillman interom la remontada d'Ericcson i el passa per l'interior.

Volta 8: Calado, Clos i Van der Garde paraven a box en aquesta volta, Clos amb petits problemes.

Volta 9: Razia fa un abançament increible a la recta principal a Nasr. Melker fa la volta ràpida. I Clos és el més ràpid en el primer sector.

Volta 10: Max Chilton que avui fa anys, para a box, una parada molt bona. Clos fa la volta ràpida, i va retallant els 7 segons qe té de diferencia amb Calado. Leal s'atura a box.

Volta 11: Gutierrez para a box, però amb problemes per sortir. Ceccoto, Razia, Onidi, i Hartley també ho fan. Un Hartley que ha anat remontant molt. Clos segueix millorant bastant en el primer sector.

Volta 12: Nasr, Trummer i Teixeira passen per al box. Clos té a 1.5 segons el seu companya  a Barwa, Ceccoto.

Volta 13: El líder de la cursa Valsecchi para a box. Ceccoto, fa un abançament increible a Gutierrez. S'obra una invetigació sobre l'acces de velocitat del pilot Trummer. Finalment drive.trough per Trummer.

Volta 14: Leimer s'atura a box, amb molts problemes, Haryanto i Gonzalez també s'aturen. Berthon és l'únic que no ha parat a box.

Volta 15: Berthon para a box. I increible lluita, que passa, amb clos d'observador. Trummer fa la penalizació.

Volta 16: Calado, Clos, Ceccoto luiten per la sisena posició, i Nasr i Ceccoto es retiren, cosa que provoca el Saftey Car. Van der Garde torna a parar a box.

Volta 17: Saftey Car en pista. Amb tot això Clos és sisé. Ceccoto i Nasr discuteixen sobre l'accident. Van der Garde finalment es retira.

Volta 18: Saftey Car en pista. Que l'abandona en aquesta.

Volta 19: Valsecchi s'escapa, i Dani Clos ha intentat defensar-se de Leimer, però aquest l'avança. S'obra una invetigació entre l'accident de Ceccoto i Nasr.

Volta 20: Razia prova d'abançar a Calado però no ho aconsegueix per enlloc. Gonzalez es surt de pista, i Dillman abança a Clos.

Volta 22: Dillman ha passat a Leimer. Onidi passa a Clos.

Volta 23: Dillman va al 100%, i amenaça a Gutierrez. Razia per fi abança a Calado.

Volta 24: Valsecchi va a tota màquina, i bat el rècord en el primer, segon i tercer sector, fent una nova volta ràpida.

Volta 25: Leimer es passa de frenada, i es surt de pista.

Volta 26: Lluita entre Calado i Chilton.

Volta 27: Richelmi, Ericcson, Haryanto, i Leal abançen a Clos que baixa a la 14na posició.

Volta 28: Chilton i Gutierrez passen a Calado.

Volta 29: Gonzalez passa a Clos. mentres que a l'equip diuen que s'està adormint. Berthon para a box.

Volta 30: Es comença a fer fosc de cop a Bahrain. Clos para a box. Per abandonar.

Volta 31: Melker ha punxat la roda, que ha explotat, i trencat l'aleró davanter.

Volta 32: Gutierrez passa Valsecchi guanya la cursa, segon Razia, tercer Guttierrez.

Giedo Van der Garde: "Colleti ha estat ridicul. Crec que el cotxe no funciona"

Jonny Ceccoto: "Tic que veure l'accident, però m'ha tancat la porta. Es increible perque havia  fet una carrera increible, i a sobre han tardat molt a la parada al box"

Dani Clos: "Hi havia una peça del cotxe entre els meus pedals. I no podia. Abans del Saftey Car anaba bé però de cop els pneumàtic s'han destrossat.Demà serà una altre cursa"