We don't miss anything!


Vainio guanya i tothom remunta respecte Ellinas

2013-07-27 17:58

Aaro Vainio ha guanyat la primera cursa de la GP3 Series al circuit d’Hungaroring després de sortir des de la posició preferent i no haver realitzat cap error a la sortida.  Vainio aconsegueix la seva segona victòria de la temporada i per Koiranen GP. El líder del campionat, Tio Ellinas ha estat víctima de la seva pitjor cursa aquest any i només ha pogut fer una dotzena posició, fet que ha “cabrejat” bastant al xipriota.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Bona sortida de tothom en general però Korjus era qui pitjor ho feia i baixava tres posicions. Al darrere Ellinas també sortia malament i baixava a la onzena posició però al cap de dues voltes, era avançat per Niederhauser, Fontana i Zamparelli.

Però la cursa ha estat avorrida generalment, a meitat de cursa s’ha obert una lluita per la novena posició entre Mckee i Williamson del equip Bamboo Engineering,, on s’hi afegia Niederhauser.

Ellinas intentava recuperar les posicions perdudes i avançava el seu company d’equip a Marussia, Dino Zamparelli, pujant fins la catorzena posició.

A falta de només sis voltes, Williamson aconseguia avançar a Mckee, un Mckee que també era avançat per Niederhauser i Venturini. Amb aquest enrenou Ellinas ho intentava amb Fontana però sense èxit, el xipriota es sortia de pista.

Però a 5 voltes pel final el Safety Car apareixia a pista degut a un accident entre Zonzini i Sa Silva. Un accident molt espectacular en que el de Trident ha donat una volta de campana. El safety car ha estat dues voltes a pista, deixant una nova cursa a 3 voltes que es preveia impressionant.

Daly de seguida ha provat d’avançar a Vainio però no ha pogut, el de Koiranen GP s’ha defensat molt bé i de manera molt professional. Al darrere s’han obert moltes lluites i Williamson ha perdut la seva posició en una virolla.

I Ellinas ha intentat avançar Fontana, el xipriota s’ha sortit de pista, i Fontana no l’ha deixat tornar, cosa que ha cabrejat moltíssim a Ellinas, que ha carregat contra el suís desprès de la bandera de quadres.

Finalment, victòria per Aaro Vainio seguit de Conor Daly, Daniil Kvyat, quart Harvey, cinquè Sainz, sisè Regalia, setè Korjus, vuitè Visoiu que demà sortirà primer, novè Niederhauser i desè Venturini.

—————

Retorna