We don't miss anything!


Un imbatible Miller s'emporta la Pole a Alemanya

2014-07-12 14:26

Jack Miller segueix intractable aquest cap de setmana, i després de liderar tots els lliures de Moto3, l'australià ha aconseguit la seva cinquena Pole de la temporada. L'acompanyaran a la primera fila de la graella Alexis Masbou i Alex Márquez, que s'han vist perjudicats per una pluja que ha començat a caure al mig de la sessió. 

Per Eric Calduch

Jack Miller ha tornat a demostrar per què lidera el campionat del món de Moto3. L'australià ha dominat a plaer aquest cap de setmana, i després de liderar tots els entrenaments lliures podrà sortir des de la Pole Position. Ningú ha posat en perill la seva posició, encara que Alexis Masbou i Alex Márquez han estat els que s'han quedat més a prop del seu crono. Masbou està fent una molt bona actuació aquest cap de setmana, i just abans que la pluja mullés la pista ha superat el temps d'Alex Márquez per tan sols 37 mil·lèsimes. 

 

Tots dos pilots s'han vist perjudicats per una pluja que ha començat a caure a falta de 20 minuts. A causa d'això els resultats no han variat més i Miller ha pogut conservar la Pole Position sense problemes. Darrere Masbou i Márquez han tancat el Top 5 un sorprenent Karel Hanika i Danny Kent, qui també porta molt bon cap de setmana. 

 

Alex Rins no s'està adaptant molt bé al circuit i el pilot de Barcelona no ha pogut passar de la setena plaça, quedant just darrere de Brad Binder i davant d'Eric Granado, Juanfran Guevara i Enea Bastianini, que ha completat el Top 10. Isaac Viñales i Efren Vazquez s'han vist molt penalitzats per la pluja, i al no poder marcar un temps descent han quedat endarrerits fins a la 16a i 17a posició respectivament. 

 

La cursa de Moto3 es disputarà demà a les 11:00 h (hora catalana) al circuit de Sachsenring, on l'emoció no faltarà. 

 

 

—————

Retorna