Toyota lidera els entrenaments lliures

2014-06-12 10:34

El Toyota TS040 #8 ha estat el més ràpid en l'única sessió d'entrenaments lliures de les 24h de Le Mans. L'Audi #2 ha estat segon i el Toyota #7 tercer. El més destacable d'aquesta sessió ha estat l'accident de Loïc Duval que segurament farà que es perdi la cursa.
Per: Arnau Viñals & Víctor Forner


A LMP1 diferències mínimes, poc més d'un segon entre els quatre primers cotxes, que, comptant que el circuit té 13 km de longitud, és una diferència mínima.

El més destacable de la sessió ha estat l'accident de l'Audi #1 de Loïc Duval que s'ha anat al mur en un dels revolts Porsche destrossant el cotxe i provocant una bandera vermella de gairebé una hora. El pilot està bé però segurament es perdrà la cursa. Si això és així, Marc Gené es pujaria a l'Audi #1 si és reparat.

I parlant dels resultats, Toyota ha dominat la sessió però Audi no ha quedat lluny. Els que sí que han decebut han estat els dos Porsche que s'han quedat a més de dos segons del millor temps.

Per la seva banda els dos Rebellion s'han quedat a més de 8 segons del més ràpid.

En LMP2 els més ràpids han estat els pilots del Ligier JS P2 de l'equip OAK Racing seguits per dos Oreca 03R-Nissan, els de Murphy Prototypes i SMP.

Per la seva banda Marc Gené ha estat 11è en la seva categoria, un mal resultat per a l'equip Jota Sport.

En GTE els més ràpids han estat els pilots de l'Aston Martin #95 de la categoria Amateur per davant del Ferrari #51 d'AF Corse i d'un altre Aston Martin, el #97.

Antonio García ha estat 4t amb el seu Corvette C7R a poc més d'un segon del millor temps.

Cal destacar que la sessió es va haver d'acabar abans d'hora per una bandera vermella provocada per un Ferrari que va sortir i va trencar una barrera.


La següent sessió és a les 22:00 CET. Primera de les tres classificacions, de nit i amb poques coses clares de qui la dominarà.