We don't miss anything!


Torres guanya completant un cap de setmana rodó

2013-07-14 13:09

Primera victòria a Moto2 per Jordi Torres, campió del CEV a Moto2, el de Rubí que ha avançat a Espargaró a falta de 11 voltes pel final i s’ha escapat aconseguint la victòria en el Gran Premi d’Alemanya. Segon ha acabat Corsi seguit d’Espargaró, Redding només ha pogut acabar setè.

per: Arnau Viñals Vendrell

Principi de cursa, bona sortida d’Espargaró seguit de Torres, Corsi tercer, i Redding al darrere ja es ficava setè.

El duet de catalans s’escapaven i Redding es quedava endarrere sense poder avançar a Simeon i ficar-se sisè. Finalment ho ha aconseguit i també ha avançat poc després a Kalio. A partir d’aquí, ara el britànic havia de remuntar moltíssima distància respecte Julián Simón que  era quart i el tenia a 2 segons de distància, tot un món, que Scott Redding no ha aconseguit retallar mai i ha hagut de lluitar per la cinquena posició, ja que Luthi fins i tot l’avançava. No només l’avançava Luthi, De Angelis també ho feia i baixava a la setena posició.

Espargaró s’ha intentat escapar, però sense èxit. Torres l’ha avançat quan restaven 11 voltes pel final,  i s’ha començat a escapar una mica. Espargaró havia de començar a vigilar a Corsi per mantenir la segona posició quan s¡apropaven les últimes voltes.

La creu del cap de setmana a Mapfre Aspar Nico Terol, que es retirava, tot el contrari del gran cap de setmana que ha realitzat Jordi Torres.

A l’última volta Corsi avançava a Espargaró al segon sector.

 

—————

Retorna