We don't miss anything!


Torres cada vegada més al davant

2013-07-13 11:36

Jordi Torres ha estat el més ràpid dels últims entrenaments lliures de Moto2 durant el GP d’Alemanya de Motociclisme, on sense cap mena de dubte, afirma ser un candidat a la “pole” d’aquí unes hores.

per: Arnau Viñals Vendrell

La pista com sempre relliscosa Odonendal es sortia de pista i es queia, i Rabat també es sortia de pista, així que els pilots havien d’anar amb peus de plom. Un Rabat que ha tornat a caure, al revolt 11, un revolt ràpid on hi ha hagut les caigudes més fortes de tot el cap de setmana, el de Barcelona ha hagut de ser retirat de la pista amb llitera, finalment només s’ha fet una contractura als lligaments del peu esquerre; les caigudes tot i això han continuat, Rossi també s’ha caigut però al revolt 1, Mariñelarena també ho ha fet...

Aquí si els pilots han anat més ràpid que els seus temps d’ahir, amb el domini de la taula de temps d’Scot Redding. Tot i que Jordi Torres s’ha col·locat sorprenentment primer, i el seu company d’equip tercer, demostrant que els de Mapfre Aspar poden estar aquest cap de setmana al davant, encara que Espargaró s’ha introduït a la primera posició poc després, dominant majoritàriament la sessió. Però el pilot d’Aspar, a falta de 2 minuts pel final, Torres es tornava a ficar primer i a sobre amb pneumàtics usats pel de Rubí.

—————

Retorna