We don't miss anything!


Toro Rosso portarà una nova decoració a Monza

2013-09-04 16:29

Toro Rosso ha anunciat que aquest cap de setmana, que es disputa el GP d'Italia de F1, que els dos monoplaces de Faenza lluirán una nova decoració en el seu STR08 en el que promocionaràn la nova edició del "Red Italian Edition" i a més commemoraràn els cinc anys de la seva primera i única victòria a la Formula 1, aconseguida per Vettel al 2008.

Escrit per: Eric Calduch.

Aquest cap de setmana és un dels més especials per l'Scuderia Toro Rosso, ja que corren a casa i celebren cinc anys de l'unica victòria que han aconseguit. A més com deia, els monoplaces que lluïràn aquest cap de setmana Jean-Eric Vergne i el futur pilot de Red Bull, Daniel Ricciardo, serà diferent en aspecte. L'STR8 lluïrà en els dos laterals la decoració de la nova llauna "Red Italian Edition", beguda molt coneguda entre els italians. A més amb aquest detall volen commemorà els cinc anys de la seva primera i única victoria en la Formula 1, que justament van conseguir aquí el 14 de setembre de 2008, en mans de Vettel que sota la pluja va aguantar la pole position de principi a fi. A més Toro Rosso corre a casa, ja que la fabrica central del equip està en terres italianes, sent l'únic equip italià juntament amb la poderosa Ferrari. 

Els dos pilots de Toro Rosso en declaracions a Omnicorse s'han mostrat força contents:

"M'encanta córrer a Monza i quan ets part d'un equip italià és encara més especial. La idea de celebrar el cap de setmana amb cotxes decorats especialment per a l'ocasió m'encanta i esperem que el nou 'look' ens porti sort!", comentava Jean-Eric Vergne.

A més el nou fixatge de Red Bull per 2014, Daniel Ricciardo ha comentat: "Ens encanta aquest nou 'look' tan maco. Creuem els dits perquè ens doni l'impuls per fer-ho el millor posible al circuit de Monza. Volem repetir el resultat de Sebastian, no ens conformarem!".

—————

Retorna