We don't miss anything!


Tom Dillmann segueix al capdavant en el segon dia a Jerez

2013-03-01 20:34

Tom Dillmann still on top in Jerez

Un cop més, Tom Dillmann ha posat al nou equip Hilmer Motorsport al cap davant a Jerez, en les preparacions dels equips de la GP2 Sèries per a la temporada 2013. En el segon dia de la primera sessió de test al Circuit de Jerez, el francès va marcar el millor temps al matí amb un 1:24.400. Stéphane Richelmi (DAMS) va ser el més ràpid a la tarda.
Les sessió del matí va començar amb cels clars però baixes temperatures. James Calat va ser el primer a marcar ritme mentre que Felipe Nasr va ser el primer pilot a baixar del 1:25 s. Les planificacions van ser alterades Juan Marcus Ericsson va perdre el control del seu DAMS i va quedar atrapat en l'escapatòria de grava de la corba 10. En recomenzarse la sessió, una segona bandera vermella va aparèixer durant un període curt de temps, cortesia de Nathanaël Bretón al trompear i aturar-se en pista.
Després del reinici Dillmann es posava primer, però un accident entre Daniel Abt i Adrian Quaife-Hobbs va manar a tothom de tornada a boxs a l'espera de la llum verda. La resta de la sessió va transcórrer sense incidències, Calat es va posar dues dècimes per davant de Dillmann, però el francès va trobar una mica de ritme extra i va marcar un temps de 1:24.400 que no seria batut per ningú fins a la bandera de quadres. Stefano Coletti acabar molt a prop del millor temps de Dillmann (+0.01 s), seguit de Calat, Fabio Leimer, Nasr, Ericsson, Richelmi, Sergio Canamasas, Kevin Giovesi i Rene Binder.
La sessió de la tarda va començar amb temperatures més baixes i amb núvols grisos sobre el circuit de Jerez. Dillmann va ser el primer a marcar ritme i es va quedar en el més alt de la taula de temps durant gairebé tota la sessió lliure de problemes, mentre els equips es concentraven a realitzar tandes llargues. Quan quedava una hora de sessió, Richelmi va marcar un temps de 1:24.604 - tres dècimes millor que el de Dillmann. En els últims minuts, Coletti va sortir al revolt 1. Després d'una breu bandera vermella, el traçat es va omplir de nou. Encara Johnny Cecotto i Abt millorar els seus temps de la tarda, Richelmi es va quedar en la primera posició per sobre de Dillmann. Frijns, cinquè, va ser el millor rookie per davant d'Ericsson, Pal Varhaug, Canamasas, Jake Rosenzweig i Simon Trummer.

—————

Retorna