We don't miss anything!


Tito Rabat líder en els FP3 de Moto2 a França

2014-05-17 12:08

Tito Rabat ha encapçalat l'última sessió d'entrenaments lliures de Moto2 a Le Mans. Maverick Viñales ha estat segon, tot i que als últims segons ha patit una caiguda, i Folger que ha finalitzat en tercera posició. 

Per Eric Calduch

El líder del mundial de Moto2, Tito Rabat, ha finalitzat la tercera sessió d'entrenaments lliures de Moto2 del Gran Premi de França en primera posició. El català, amb un temps de 1:37.748, ha estat més ràpid que Maverick Viñales en gairebé dues dècimes.

 

Thomas Luthi s'ha posat al capdavant a l'inici de la sessió, en un començament amb abundant activitat en pista. Takaaki Nakagami s'havia col·locat segon quan Maverick Viñales havia marcat el millor temps. Després del ball de posicions típic dels primers minuts, Viñales ha conservat el liderat després de batre el seu propi registre repetides vegades. Mika Kallio era segon, seguit per Jonas Folger i Luthi, amb Tito Rabat en la cinquena plaça.

 

Rabat no va perdia temps i aconseguia el liderat de la taula de temps abans d'acabar la seva tanda inicial de voltes. Un cop es va reiniciar l'activitat després de les primeres parades a boxes, hi va haver millores en els temps, encara que les posicions no van variar significativament. A 15 minuts per a la conclusió, Viñales va pujar fins a la segona plaça després de perdre diverses posicions en minuts anteriors, encara que Folger li va prendre la posició. Julián Simón es col·locava quart, just per davant de Kallio.

 

Quan quedaven set minuts, Rabat millorava el registre que el mantenia en el liderat i ningú va poder arrabassar-li el primer lloc. Viñales va patir una caiguda sense conseqüències al final de la sessi , quan intentava millorar el temps de Rabat, i va finalitzar segon. Folger va ser tercer, seguit per Simon, Pasini i Kallio.

 

—————

Retorna