We don't miss anything!


Tito Rabat imbatible a Malàisia

2013-10-12 10:26

Tito Rabat després de dominar totes les sessions d'entrenaments lliure, avui ha aconseguit la Pole Position del GP de Malàisia just per davant de Thomas Luthi i el seu company d'equip, Pol Espargaró. El líder del Mundial, Scott Redding no ha pogut passar del deuè lloc en una ajustada qualificació.

Per Eric Calduch

Com deia Tito Rabat aconseguit fer la Pole Position al Circuit de Sepang, sortirà demà per davant de la Interwetten Paddock de Thomas Luthi i el seu company d'equip, Pol Espargaró. La sessió classificatoria ha estat molt igualada, fins a dotze pilots en menys d'un segon i els tres primers en menys d'una dècima. L'actual líder, Scott Redding ha tornat a fallar en qualificació acabant al deuè lloc i demà tindrà que tornar a remontar una altre vegada.

En el top deu, després dels tres capdavanters trobem a Johann Zarco, Mika Kallio, Nakagami que ha caigut a falta de deu minuts i s'ha retrassat al sisè lloc mentre lluitava per la Pole. Darrere el japonès Alex De Angelis, Xavier Simeon i un gran Jordi Torres que ha colocat la seva Mapre Aspar en nouè lloc. El seu company d'equip, Nico Terol no ha passat del catorzè lloc. Per darrere en dissetè lloc Julian Simon, 20º Axel Pons, 21º Ricard Cardús i 24º Alex Mariñelarena.

Demà a les 08:20h (hora peninsular) es disputarà la cursa de Moto2.

—————

Retorna