We don't miss anything!


"Tito" Rabat guanya a Indianapolis, en una gran remontada

2013-08-18 19:07

Esteve “Tito” Rabat ha aconseguit la segona victòria de la temporada a Indianapolis, Estats Units. Ara el català s’apropa a la lluita pel campionat entre Scott Redding que ha estat tercer i Pol Espargaró que ha estat quart.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Bona sortida sense cap incident on Scott Redding ha conservat la seva primera posició seguit de Nakagami que ha sortit molt fort, avançant a Espargaró i Rabat, tercer i quart respectivament.

Nakagami de seguida ha trencat el domini del britànic de Marc VDS i l’ha avançat al primer revolt després de la primera volta. Semblava que aquest parell s’escaparien  de seguida però s’ha format un grup de 6 pilots per  lluitar pel podi, ja que Nakagami s’havia escapat i a meitat de cursa, Pol Espargaró avançava a Scott Redding i aconseguint un petit avantatge respecte el britànic.

El català de Pons començant a retallar la distància respecte Nakagami. I el seu company d’equip, Esteve Rabat iniciava una remuntada impressionant a falta de vuit voltes pel final, avançant a Aegerter i  Terol, a la volta següent també ho feia amb Redding i iniciava la lluita per la segona posició amb Espargaró.

A 5 voltes pel final, Rabat avançava a Espargaró i s’escapava del seu company d’equip que era atacat per Redding altre vegada. I l’avançava a quatre voltes pel final quan justament Rabat atrapava a Nakagami; el català només va necessitar una volta i mitja per atrapar al japonès, avançar-lo i escapar-se.

Al darrere moments crítics per Espargaró que intentava avançar a Redding però el Britànic li ha conservat la posició d’una manera molt professional, amb un gran cos a cos. El de Marc VDS li deien a l’última volta que provés d’avançar a Nakagami però no ho ha pogut aconseguir.

Finalment segona victòria catalana a Estats Units.

—————

Retorna