We don't miss anything!


Tito Rabat domina els FP3 de Moto2 a Mugello

2014-05-31 13:31

Tito Rabat ha liderat els FP3 disputats aquest matí al Circuit de Mugello. El català s'ha imposat amb autoritat als registres marcats per Jonas Folguer i Sandro Cortese, que han completat el Top 3. Maverick Viñales ha protagonitzat una sortida de pista al final, però s'ha mantingut sisè, darrere de Jordi Torres i davant de Luis Salom.

Tito Rabat ha liderat amb mà de ferro la última sessió d'entrenaments lliures de Moto2. El català ha marcat un registre de 1:52.694 que li ha servit per mantenir el liderat al final de la sessió. Darrere d'ell ha acabat Jonas Folguer, qui comença a ser un habitual en les posicions preferents i que avui, de moment, es postula com un dels candidats a la Pole. Sandro Cortese ha tancat el Top 3, marcant un bon temps que l'ha deixat davant de Thomas Luthi, un altre pilot a tenir en compte a la qualificació.

 

Jordi Torres ha fet una actuació molt bona i ha situat la seva Mapre Aspar en cinquena posició. El també català ha tingut un inici de certamen molt discret, però sembla que tan ell com Nico Terol, comencen a pujar prestacions. Maverick Viñales per la seva part ha estat sisè, però al final de la sessió no ha pogut millorar el seu temps a causa de una lleu caiguda. Tot i així s'ha mantingut davant del seu company d'equip, Luis Salom, que no ha passat del setè lloc. 

 

El vuitè millor temps l'ha fet Mika Kallio, finalitzant davant de Marcel Schrotter, Alex De Angelis, Nico Terol, Johann Zarco, Dominique Aegerter, Franco Morbidelli i Sam Lowes, que tanca el Top 15. Axel Pons ha estat 16è, Julian Simon 20è, Ricard Cardús 23è i Roman Ramos 33è. 

 

La qualificació de Moto2 es disputarà a Mugello a les 15:05h. 

 

—————

Retorna