We don't miss anything!


Tito Rabat correra l'any vinent amb l'equip de Moto2 Marc VDS

2013-08-24 17:17

El pilot català de Moto2, Tito Rabat canviarà d'equip l'any vinent, ja que ha fitxat per l'equip belga de Moto2, Marc VDS, en el que s'incorporarà a final de l'any.

Escrit per: Eric Calduch

Aquest matí mentre es disputava el FP3 de MotoGP al Circuit de Brno, el pàdoc de MotoGP s'ha vist sorprès al fer-se oficial el fixatge de Tito Rabat per l'equip de Moto2, Marc VDS, on la temporada que ve substituirà al actual líder del mundial, Scott Redding, ja que el britànic donarà el pas a la categoria reina, amb la Honda satel•lit on serà el company d'Alvaro Bautista. Com diem, Tito abandonarà el seu actual equip, Tuenti HP 40, on aquest any està fent una gran temporada, guanyant a Jerez i Indianapolis, fent la pole també de Jerez i aconseguint dos podis més a Austin i Catalunya que el situen tercer del mundial.

Aquest canvi d'equip del pilot català ha sorprès molt al seu actual equip, ja que després de dues temporades esperaven renovar-lo per la vinent. Ara l'equip Tuenti HP 40 ha vist com els seus dos pilots marxen l'any vinent, ja que recordem que Pol Espargaró puja a MotoGP amb la Montser Yamaha Tec-3. Tot apunta que Axel Pons ocuparà un dels seients, però els seu company hores d'ara es una incògnita. Pel que fa al company de Rabat, podria repetir Mika Kalio, però tampoc se sap. Tot i així Michael Bartholemo ha declarat això respecte el fixatge de Tito: "Amb Tito estic segur de haver firmat amb un pilot que podrà lluitar pel Campeonat els dos anys següents. Els seus resultats aquesta temporada són impressionants i estic segur que el podrem ajudar a donar el següent pas a la categoria reina".

 Ara només falta que Marc VDS li doni una moto competitiva a Rabat com li ha donat aquest any a Scott Redding, amb la que el britànic va líder del mundial. Tito va debutar al Campionat a finals de 2005 i va aconseguir el seu primer podi al GP de la Xina 2007. Ara porta dos anys a la categoria mitjana de motociclisme. Veurem que es capaç de fer Tito en aquesta nova etapa de la seva trajectòria que l'espera.

—————

Retorna