Timo Glock se'n va de Marussia per problemes econòmics del equip

2013-01-21 11:34

Traduit per: Ramon López Garrido

Comunicat de l'equip Marussia a la seva pàgina web:

 

<<Banbury, UK

Dilluns, 21 de gener del 2013, 9:30h GMT

 

L'equip Marussia i el seu pilot Timo Glock han acordat trencar la seva relació amb efecte immediat.

L'alemany de 30 anys ha estat amb l'equip des de la seva implantació el 2009, completant tres temporades i tenint un paper significatiu en el seu desenvolupament.

John Booth, cap de l'equip Marussia, va comentar: "Timo ha fet una contribució molt significativa al nostre equip durant les tres últimes temporades, ajudant-nos a desenvolupar el nostre material fins al punt que, durant gran part de la temporada 2012, vam estar a la 10ª plaça al Campionat de Constructors. Timo es un pilot fantàstic i ha estat un membre molt popular dins l'equip.

"El nostre equip va ser fundat en la idea bàsica de beneficiar-se de l'experiència però també donant oportunitats als joves talents emergents de progressar fins la cima del món de l'automobilisme. Fins ara, aquesta filosofia s'ha vist també reflexada en el nostre model comercial. Els desafiaments continus als que s'ha d'enfrontar la indústria han significat haver de prendre mesures per assegurar el nostre futur a llarg termini.

Les complicades condicions econòmiques predominen i l'aparador comercial és difícil per tots els equips de Fórmula 1 inclosos nosaltres. Volem agrair a Timo el fet d'haver treballat junts per prendre aquesta decisió, especialment tenint en compte que tenia un contracte vàlid, i també per la contribució feta al nostre equip. Li desitgem el millor pel seu futur i m'agradaria donar l'enhorabona a l'equip que contracti a aquest pilot tan competitiu, professional i experimentat.

"Donarem informació sobre el nostre segon pilot al moment oportú."

Timo Glock va afegir: "He passat tres anys excel·lents amb l'equip Marussia, durant els quals vaig tenir l'oportunitat de participar activament en la construcció i desenvolupament de l'equip en el seu esforç per tenir èxit al Mundial de Fórmula 1. M'agradaria desitjar bona sort a l'equip pel nou període que ara encaren i agrair a tothom els bons moments que vam compartir i el recolzament que he rebut. Malgrat que aquest no és el camí que esperava prendre, en realitat estic molt entusiasmat sobre el que m'espera en el futur de la meva carrera i espero poder parlar sobre això molt aviat.">>